Ny 21 dagers challenge

Kickstart påskeferien din med å ha overskudd & energi FØR ferien?!Søndag 3 mars har vi nytt informasjonsmøte for #ProsjektDEG Challenge i mars måned 🙂

For at du skal ha noe å gi til de rundt deg, og være på ditt aller beste, så må du ta vare på deg selv først! Det er på tide at du prioriterer deg selv! 
Jeg vil så gjerne at DU skal få kjenne på den følelsen jeg har nå! For tro meg, jeg vet hvordan det er å føle seg som en dårlig utgave av deg selv, den er vond! Der du ender i en ond sirkel med å gape over alt på en gang og ikke oppnår noe annet enn å føle deg mislykket, skammen over seg selv og ha enda mer dårlig samvittighet. 
Denne CHALLENGEN er for deg som vil finne den livsstilen som gjør at du får den kroppen din ønsker deg, overskudd & energien i hverdagen din, mestringsfølelsen tilbake og ikke minst det livet du ønsker deg, en gang for alle! 
For du er verdt det, og hva har du å tape på å prøve?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *