Om oss

Hei og velkommen! Vi er Ingvild Eline Jon og Kay Rune Jensen. Ingvild er opprinnelig fra Drøbak, med røtter fra Finnmark, Nittedal og St. Helena. Kay er født i Tromsø og en vaskeekte Tromsøgutt å regne. Vi jobber sammen som selvstendige Herbalife medlemmer, Ingvild på heltid og Kay på deltid. Dette har gitt oss muligheten til å drifte egen business fra kjøkkenbordet på Kvaløya, noe som vi setter stor pris på etter at lille William kom til verden for 2 år siden.

Vi elsker å hjelpe folk i prosessen mot et sunnere og bedre liv. Siden Norge er et langstragt land, tilbyr vi muligheten for å delta i online challenger og være med på opplæringswebinarer rettet mot kosthold og treninger. Alle deltakere blir invitert inn i en lukket Facebook gruppe hvor vi heier på hverandre, gir tips og råd. Vi gir også veiledning en til en på zoom eller telefon.

Du kan lese mer om alt vi har å tilby deg på denne websiden. Håper du får lyst til å melde deg på til vår neste challenge. Meld deg gjerne inn slik at du også kan motta alle innlegg vi poster ut her.

Hyggelig at du stakk innom ShapeClub24!

Vennlig hilsen

Ingvild og Kay